Kolega Rybak jest jednym z najbardziej aktywnych forumowiczów,dużo ciekawych treści Jego autorstwa mieliśmy okazje przeczytać.Wiele postów Rybak okrasza fotkami na które się uskarża przepraszając nas jak np.w ostatniej zagadce"
( znów sorry za róże
)" Nie wiem co jest powodem zafarbu fotek,ale jeśli np.używasz Windowsa to problem rozwiąże systemowy edytor zdjęć kilkoma kliknięciami.Nie potrzeba ściągać z sieci skomplikowanych kombajnów do edycji fotografii.Najszybciej zrobić możesz to tak:
Otwierasz zdjęcie w domyślnej przeglądarce,rozwijasz okienko i klikasz"Galeria fotografi"
Załącznik:
2.jpg [ 44.46 KiB | Przeglądane 17048 razy ]
po kliknięciu otwiera się okno gdzie na pasku znajduje się okienko"Edytowanie..." które klikasz
Załącznik:
3.jpg [ 55.4 KiB | Przeglądane 17048 razy ]
i tym sposobem jesteś już w edytorze gdzie masz do wyboru trochę opcji aby pozytywnie zmienić widoczek,w Twoim przypadku na panelu z boku klikasz"Dopasuj kolory"
Załącznik:
4.jpg [ 164.96 KiB | Przeglądane 17048 razy ]
przesunięcie dwóch suwaków niweluje czerwień i upodabnia widok do tego co nasze oczy widzą w rzeczywistości.
Załącznik:
5.jpg [ 166.31 KiB | Przeglądane 17048 razy ]
zapisujesz i masz.
Za łopatologię sorry,ale tak chyba najłatwiej,mam nadzieję że Cię nie uraziłem,chciałem tylko pomóc.W sumie to nic nie wiem na temat na czym piszesz i jak wysyłasz posty.Może zwyczajnie nie masz jak poprawić fotek.
Pozdrawiam