Ale to był żart z tą inicjacją

O matko. Czy skoro ja osobiście katuję się wysiłkiem fizycznym, żeby panować nad swoja kondycją i wprowadzam sam sobie dyscyplinę to już musze być taki straszny ??

Wszystko co piszę jest jakoś dziwnie odbierane. Dostałem nawet lekką "burę" ukrytą w podtekście za to że wypowiedziałem się w temacie religijnym. Ok, rozumiem że byłoby to słuszne, gdybym to ja zaczął temat, ale to był wątek dotyczący wierzeń. Jeśli nie tam miałem wpisać taką uwagę to gdzie ??

Wiem, że jestem tu nowy i nie dostanę szacunku przez zasiedzenia, a za własną pracę na rzecz forum i inicjatywę. Większość rzeczym które piszę opatruję usmieszkiem, ponieważ mam pogodną naturę i lubie żartować. Mam głęboką nadzieję, że jest to wreszcie forum traktujące o wybranym temacie nie przeznaczone jedynie dla wybrańców, którzy mają mokre ze szczęścia nogawki jak zobaczą kawałek stalagmita albo ostańca. Są różne opinie o samym regionie jak i o ich mieszkańcach, a zaczynam zauważać, że podobnie jak na innych forach lepiej jest układać peany na cześć skał wapiennych niż coś skrytykować, łącznie z religijnymi anomaliami jeśli aktualny wątek (nie rozpoczęty zresztą przeze mnie) jest w tej tematyce. Moja wewnętrzna dyscyplina nie robi ze mnie smutnego pana i proszę o lekkie przymróżenie oczu na moje luźne wypowiedzi i krytykę jeśli kogoś faktycznie obrażę.
No. To chyba tyle w tym temacie