stanislaus napisał(a):
Uznałem, że to najwłaściwsze miejsce na moje pytanie. W tym temacie i tak od dawna cisza, ale nie widzę problemu, żeby usunąć moje wiadomości, cieszyłbym się tylko gdyby znalazł się ktoś, kto zna stan szlaku, o który pytam. Więc proszę o czas.
Spokojnie, nie nikt nie ma zamiaru postów kasować, miejsce jest jak najbardziej OK.
Mój wcześniejszy post był powiedzmy "techniczny", gdyż w strukturze bazy forum są pewne błędy i jeden z nich akurat objawił się po Twoim poście. Klikając na niego otrzymywało się komunikat iż temat/wątek nie istnieje - musiałem to naprawić.
stanislaus napisał(a):
Poza górami liczne szlaki piesze dziczeją, również w rejonie dolinek podkrakowskich. Szlaki zaznaczone na "aktualnej" (nowej) mapie są bardziej sygnałem, że warto przyjrzeć się tym trasom niż gwarancją, że da się tam przejść.
Racja, dziczeją tym bardziej ze zmieniła się charakterystyka ruchu turystycznego, nasila się grodzenie terenu, nie wszędzie oznakowanie jest odnawiane itp. Dotyczy to nie tylko jakiś mniej znanych szlaków, na głównych też tego typu kwiatki można trafić

Może ktoś z częściej bywających w Dolinkach napisze jak to wygląda.