Wartość nominalna to czysta teoria. Strona warta jest tyle ile da za nią kupiec,jeśli będzie

Nie wszyscy to rozumieją. Co byś powiedział gdybym zażyczył sobie każdorazowej zgody na za zamieszczanie mojego wizerunku na Forum i profitów z tego tytułu? Ładny jestem to przyciągam Jurajki na Twoją stronę a Ty garniesz zyski do swojej kieszeni. Oj nieładnie Panie Adminie, nieładnie

To jest to drugie dno ale nie będę drążył tego tematu na FJ bo jak zauważył
tomekarcheo 1 kwietna był dawno. Na koniec pozwolę sobie na kilka słów podsumowania.
Z przyjemnością patrzyłem jak przez kilka lat grupa młodych zapaleńców działała w OSP i ciężko pracowała na zmianę wizerunku tego stowarzyszenia,który, nie ma co ukrywać, nie był kiedyś ciekawy. Udziały w zawodach, w manewrach, szkolenia specjalistyczne, akcje pokazowe w szkołach i w przedszkolach, ćwiczenia, promowanie jednostki - to wszystko kosztem wolnego czasu. Ciężko zapracowali na to,że pilicka straż jest inaczej postrzegana przez społeczeństwo Pilicy i przez władze samorządowe oraz strażackie. Ciężko zapracowali na to,że OSP Pilica znalazła się w Krajowym Systemie Ratownictwa. Dzisiejsze wyposażenie jednostki to w dużej mierze efekt tamtej harówki bo nikt nie dawał dotacji
na piękne oczy. Zbyt wielu było chętnych. Dzisiaj z tej ekipy zostały niedobitki. Jedni mieli dość układzików,układzików i rozgrywek, inni nie godzili się na robienie ze stowarzyszenia prywatnego folwarku. Źle to wróży przyszłości jednostki a to,jako Piliczaninowi, nie jest mi obojętne.