Robert napisał(a):
Nie śledzę wątku, pamiątek raczej nie kupuję, Bobolic w obecnym stanie nie chciałbym za darmo, a 220 zł to dla przeciętnego Polaka kawałek wypłaty.
Myślałaś o poszerzeniu oferty o charakterystyczne skały ? Może Okiennik Skarżycki albo Maczuga znalazłyby chętnych, w drugim przypadku może cały kawałek wzgórza z zamkiem i pałą ?
Niestety, aby zwróciło mi się za materiały i mój czas, co i tak nie wliczam w cenę czasu poświęconego na projekt, to taka cena się plasuje...a jeszcze opłata za stoisko i wiele innych rzeczy...ehh cóż począć, początki zawsze są trudne... Może kiedyś ktoś mnie doceni..oby nie po śmierci

W małej kuli będę robić Okiennika oraz Maczugę...
Cena za Serie Jurajskie Zamki w dużej kuli to około 160 zł... tak że już niższa cena nie wchodzi w grę.
Może teraz zrobię na drewnianej podstawce same modele zamków... czas pokaże, ale na pewno będą tańsze.
Dzięki
Rybak za porady, skorzystam... Tylko musiałabym mieć troche tego aby w każdym hotelu zostawić choć jedną... Ciężko ogarnąć samemu wszystko...
Raczej odchodzę teraz od serii Jury i zabieram się za to co było na początku w planach... Zamki z Jury na pewno dokończę, bo chce zrobić wszystkie ze szlaku Orlich Gniazd. Teraz, jak czas pozwoli zabiorę się za Rabsztyn i Okiennik.
Pałac w Pilicy chyba sobie daruję...poczekam aż go odrestaurują..
Będę robić stronę internetową i tam też będzie można śledzić moje poczynania co do Serii Zamków z Jury... adres: juriperus.wix.com/juriperus
Dzięki ludzie za wsparcie...
Będę robić konkurs i do wygrania będzie duża kula z zamkiem...więc zapraszam... tylko myślę nad pytaniem konkursowym..tak że zapraszam na facjate facebook.com/juriperus ...jakoś za tydzień się rozpocznie