I dobrze że ręce opadają

,bo może w ten sposób coś do Ciebie dotrze
Takie prawo cytującego że cytuje to do czego się odnosi,jeśli zamieściłeś link i na tym miał być koniec to trzeba było poprosić Adminów o zamknięcie wątku i tyle.
Niki powiedz szczerze jak mam zrozumieć Twój pierwszy post,według mnie jest to spora nadinterpretacja gdy piszesz [i
]"Następnym krokiem będzie wyraźne oznakowanie wejść do każdej jaskini i Google Cave View. Dlatego postanowiłem napisać kilka słów w obronie akcji zainicjowanej przez organizacjię której ręce opadają z bezsilności.
Więc ja też na takową nadinterpretacje sobie pozwolę i napiszę że akcja przyczyni się do powstania nowych chronionych stanowisk,rezerwatów i kto wie może kolejnego parku narodowego.
Czy uważasz że ludzie nie mają prawa do niezgadzania się z Twoim stanowiskiem(pytanie retoryczne)
Czy udostępnienie Ujścia Warty z wszelkimi dogodnościami czy też rozlewisk biebrzańskich było złym pomysłem
Niki trafiłeś na mocno uczulonego w temacie rzek,od lat nasza mała grupka walczy by małe potoki i rzeki w regionie nadal żyły i tu skończę bo....